Siirry suoraan sisältöön

Lasten ja nuorten lyhytelokuvakilpailu-Oskari jälleen käynnissä – Oulussa valtakunnallisia elokuvia juhlitaan jo 20. kerran

14.9.2023

Oulun lastenkulttuurikeskus järjestää yhteistyössä Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin kanssa jo 20. kerran valtakunnallisen Oskari-kilpailun. Kilpailuun voivat osallistua 6–18-vuotiaat lapset ja nuoret tekemillään lyhytelokuvilla.

Elokuvien enimmäiskesto on kahdeksan minuuttia. Kilpasarjoihin päässeitä elokuvia esitetään marraskuun alussa kouluilla, verkossa ja Oulun kansainvälisellä lasten- ja nuortenelokuvien festivaalilla. Tuomariston lisäksi myös yleisö pääsee valitsemaan suosikkielokuvansa.

Oskari-kilpailu huipentuu perjantaina 17. marraskuuta kulttuuritalo Valveella järjestettävään Oskari-gaalaan, jossa palkitaan tuomariston valitsemat elokuvat sekä yleisöäänestyksen suosikkielokuva.

Elokuvia kilpailuun voi lähettää 15. lokakuuta saakka.

Lisätiedot ja ohjeet elokuvien lähettämiseen löytyvät osoitteesta: www.kulttuurivalve.fi/oskari-kilpailu

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oskareita juhlittiin myös viime vuonna. Kuva: Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali

Lue myös

Lue lisää aiheesta