Siirry suoraan sisältöön

LähiTapiola Pohjoinen tukee paikallisia pienyrityksiä palveluostoin

20.4.2020

Alueellinen elämänturvayhtiö on päättänyt tukea pienyrityksiä Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla ostamalla palveluita yhteensä 20 000 eurolla. Näin yhtiö haluaa auttaa vaikeassa tilanteessa olevia pienyrittäjiä ja edistää siten alueen elinvoimaisuutta ja tulevaisuutta.

LähiTapiola Pohjoinen on asiakkaidensa sataprosenttisesti omistama, paikallinen vakuutusyhtiö, jonka tulos käytetään oman toimialueen hyväksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Koronaepidemia aiheuttaa suuria haasteita yrittäjien arkeen ja paikallisena toimijana LähiTapiola Pohjoinen haluaa osaltaan vastata alueen pienyrittäjien ahdinkoon.

”Haluamme tukea erityisesti alueemme pienyrittäjien toimintaa tänä erityisen haastavana aikana. Tämän vuoksi olemme päättäneet ostaa lahjakortteja toimialueemme pienyrittäjiltä Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalta – aina Pudasjärveltä Perhoon. Lahjakorttien arvo on yhteensä 20 000 euroa”, kertoo LähiTapiola Pohjoisen toimitusjohtaja Veli Rajakangas.

Myös asiakkaat voivat esittää oman ehdotuksensa tuen saajasta arvonnassa LähiTapiola Pohjoisen Facebook-sivulla. Tuki toteutetaan lahjakorteilla, joita jaetaan eri yhteyksissä muun muassa hyväntekeväisyystarkoituksiin ja asiakasarvonnoin. Jokaisen lahjakortin arvo on 50 euroa.

”Palvelujen ostaminen on yksi keino, jolla toteutamme yhteiskuntavastuuta tällaisena vaikeana aikana. Nyt jos koskaan on tärkeää ohjata varoja paikallisen toiminnan tukemiseen. Samalla haluamme haastaa myös muut alueen toimijat tukemaan paikallisia yrityksiä, jotta selviämme haastavista ajoista yhdessä”, Rajakangas painottaa.

Apua SPR:lle

Lisäksi LähiTapiola Pohjoinen tukee koronavastaista työtä osallistumalla 30 000 euron panoksella LähiTapiola-ryhmän miljoonan euron tukeen, joka kohdistuu koronakriisissä tehtävään avustus- ja tukityöhön eri puolilla Suomea. Tukea ohjataan välittömästi Suomen Punaiselle Ristille valtakunnallisen auttavan puhelimen toiminnan aloittamiseen.

Aiempina vuosina LähiTapiola Pohjoinen on tehnyt lahjoituksia muun muassa Oulun yliopistolle, eri ammattikorkeakouluille ja SMPS Oulun Meripelastajat Ry:lle.

Artikkeli on osa Meidän Oulu -juttusarjaa. 

Meidän Oulu -tarinat kertovat oululaisten yrittäjien, palvelutuottajien ja tapahtumajärjestäjien kekseliäisyydestä ja sinnikkyydestä nopeasti muuttuneissa olosuhteissa. Meidän Oulu kannustaa oululaisia pitämään paikallisten puolta.

 

Asiakkuuspäällikkö Anne Virransola ja liiketoimintajohtaja Ilkka Herva palvelevat LähiTapiola Pohjoisen yritysasiakkaita. Kuva: LähiTapiola Pohjoinen

Liittyvät sisällöt

Lue myös