Siirry suoraan sisältöön

Lähes 450 000 katselukertaa Mun Oulun sivuilla

23.8.2020

Mun Oulu -kaupunkimedia avattiin noin puoli vuotta sitten. Sivustolla on julkaistu juttuja ja videoita Oulusta, oululaisista ja oululaisuudesta. Aiheet ovat käsitelleet kaupungin toimintaa, oululaisia ilmiöitä ja elämää Oulussa. 

Sivukatseluja on lähes 450 000 puolen vuoden aikana. Noin 180 000 eri silmäparia on lukenut juttuja ja katsonut videoita.

"Tuntuu, että ihmiset ovat löytäneet taajudellemme. Erityisesti jutut kaupunginosiin ja ihmisiin liittyen ovat lukijoiden suosikkeja. Marraskuussa Mun Oulu ottaa vielä uuden askeleen, kun verkkosivustolla julkaistaan kaupungin uusi tapahtumakalenteri", kertoo päätoimittaja Mikko Salmi.

Mitä sinä haluaisit lukea Mun Oulusta? Juttuideoita voi lähettää toimitukseen Mun Oulun sivuilla tai sähköpostilla munoulu@ouka.fi

Alla voit tutustua luetuimpiin juttuihimme.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Petrus Schroderuksen kaupungintalon edessä
Juttu Oulun omasta laulavasta poliisista on yksi luetuimmista Mun Oulun jutuista. Kuva Sari Karhu.

Liittyvät sisällöt

Lue myös