Siirry suoraan sisältöön

Kuntoallas, maauimala, ulkoporeamme? – Tule ideoimaan uutta Raksilan vesiliikuntakeskusta Facebook-lähetykseen!

18.9.2023

Oulun kaupunki järjestää tiistaina 19. syyskuuta kello 18–19 Facebook-live-lähetyksen Raksilan uimahallin tulevaisuudesta. Kaupunki kutsuu oululaisia ideoimaan Raksilan uutta vesiliikuntakeskusta. Lähetykseen voi osallistua Oulun kaupungin Facebook-sivun kommenttikentässä.

Facebook-lähetyksessä kerrotaan Raksilan yleissuunnittelun tilanteesta. Lähetyksen juontaa Mikko Salmi, ja Raksilan uimahallin suunnittelun lähtötilannetta valottavat sivistys- ja kulttuuripalveluiden johtaja Mika Penttilä sekä kaavoitusjohtaja Kari Nykänen.

 ”Haluamme aidosti kuulla kaupunkilaisten ajatuksia siitä, millainen voisi olla tulevaisuuden Oulun vesiliikuntakeskus. Nyt on mahdollisuus tuoda oma ääni kuuluviin kaupungin suunnittelutyössä”, kertoo viestintäjohtaja Mikko Salmi.

Raksilassa sijaitseva Oulun uimahalli puretaan tulevaisuudessa, sillä rakennus on tullut käyttöikänsä päähän. Oulun uimahalli on Suomen suosituimpia uimahalleja, jolla on yli puoli miljoonaa kävijää vuodessa.

Oulussa rakennetaan parhaillaan uutta uimahallia myös Linnanmaalle, jonka valmistuttua Oulun uimahalli suljetaan uudisrakennuksen rakentamisen vuoksi.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Raksilan uimahalli on tulossa tiensä päähän. Nyt kysytään kaupunkilaisilta, millaisen uuden pitäisi olla. Kuva: Esa Eirola

Lue myös

Lue lisää aiheesta