Siirry suoraan sisältöön

Kulttuuritarjottimeen kerätään parhaillaan kentän tapahtumatarjouksia hyvinvointipalveluihin

4.4.2022

Kulttuuritarjotin kootaan nyt toista kertaa. Kulttuuritarjottimen tarkoituksena on, että alueen kulttuurin tekijät ja hoivayksiköt löytävät paremmin toisensa. Kulttuuritoimijoiden tarjouksia odotetaan huhtikuun 29. päivään saakka.

Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut pyytää alueen kulttuuritoimijoilta tarjouksia esityksistä, työpajoista tai muusta kulttuuritoiminnasta ensi syksylle. Tarjousten perusteella kaupungin hyvinvointi- ja kulttuuripalvelujen yhteinen työryhmä kokoaa ohjelmatarjonnasta Kulttuuritarjottimen toukokuun loppuun mennessä.

Kulttuuritarjottimelta hoiva- ja hoitoyksiköt voivat valita heille sopivaa kulttuuritoimintaa ja hakea sen ostamiseen lahjoitusrahastoavustusta elokuussa.  

Kulttuuria hoiva- ja hoitokoteihin

Tarjottava kulttuuritoiminta voi olla esittävää taidetta, esimerkiksi tanssia, musiikkia, teatteria, sirkusta, sanataidetta, yhteisötaidetta, kuten työpajoja, soveltavaa ja kuntouttavaa taidetoiminta tai muuta taidetoimintaa, esimerkiksi opastusta kulttuurikohteessa tai luontotaidetta.

Kohderyhmänä ovat Oulun kaupungin alueella toimivien hoiva- ja hoitoyksiköiden asukkaat ja asiakkaat. Näitä yksiköitä ovat esimerkiksi ikäihmisten hoiva- ja palvelukodit sekä vammaisten, kehitysvammaisten tai mielenterveyskuntoutujien palveluyksiköt.

Oulun kaupunki myöntää lahjoitusrahastoavustusta hyvinvointipalvelujen asiakkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä tukevaan toimintaan. Avustuksella kaupungin omat ja ostopalveluna tuotetut sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt voivat ostaa kulttuuripalveluja asiakkailleen.  Avustuksesta päättää hyvinvointijohtaja. Kulttuuripalvelut ostetaan Kulttuuritarjottimelta.

Tarjoukset lähetetään 29.4.2022 mennessä kirjaamoon.

Lisätietoja hakuehdoista ja -lomakkeesta tästä linkistä.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kulttuuritarjottimeen kootaan parhaillaan tarjouksia, josta voidaan jatkossa valita kulttuuria hoitoyksiköihin. Kuva: Mostphotos

Lue myös

Lue lisää aiheesta