Siirry suoraan sisältöön

Kulttuuri- ja taidealan kumppania haetaan pohjoismaiseen kestävän kehityksen yhteistyöhön

4.2.2022

Oulun kaupunki rakentaa yhteistyöverkostoja kulttuuripääkaupunkivuotta silmällä pitäen ja etsii nyt pikaisella aikataululla kestävyydestä kiinnostunutta kumppania.

Taide ja kulttuuri voivat olla entistä aktiivisemmassa roolissa siirryttäessä kestävämpään maailmaan. Kaupungin tapahtumayksikkö on mukana pohjoismaisessa Sustainability in Culture -projektissa, johon se hakee sopivaa kulttuuri- ja taidealan kumppania.  

Nordisk Kulturfondetilta rahoitusta saavaa hanketta vetää Central Denmark EU Office Brysselissä ja kumppaneita ovat Central Denmark Region Tanskassa, Västra Götaland Region Ruotsissa ja Oulun kaupungin viestintä- ja tapahtumaryhmä Suomessa.  

Kaikissa kolmessa maassa mukaan halutaan kestävyystoimista kiinnostuneita kulttuurialan organisaatioita. Kulttuuriorganisaatiolta toivotaan aitoa kiinnostusta aiheeseen, esimerkkejä hyvistä kestävyyskäytännöistä ja osallistumista verkoston online-tapaamisiin sekä Göteborgiin suuntautuvalle verkostoitumismatkalle toukokuussa. 

Hakemus tulee täyttää 7. helmikuuta 2022 kello 15.00 mennessä. Päätös valinnasta toimitetaan 8. helmikuuta. Hakijalla tulee olla aikaa hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen viikolla 6.  

Hae mukaan ja täytä lomake. 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Ekologinen, taloudellinen, sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys kuuluvat myös kulttuurialalle. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta