Siirry suoraan sisältöön

Kuljetusalan Logistiikkafoorumi kokoontuu jälleen Oulussa

19.1.2023

Vuosittain järjestettävä Pohjois-Suomen merkittävin logistiikka-alan ajankohtaisseminaari Pohjoisen Logistiikkafoorumi järjestetään 25. tammikuuta Tullisalissa Oulussa. Ohjelmassa on tällä kertaa logistiikan ajankohtaisten puheenvuorojen lisäksi erityisesti turvallisuus- ja huoltovarmuusteemaan liittyviä näkökulmia.

Tällä kertaa foorumin aiheina ovat muun muassa, miten pohjoisen uusi turvallisuuspoliittinen tilanne heijastuu logistiikkaan ja liikenteeseen. Aiheesta tilaisuuteen saapuu puhumaan Ulkopoliittisen instituutin apulaisjohtaja Samu-Ville Paukkunen.

Lisäksi yhdistettyihin kuljetuksiin ja kansainvälisiin liikennekäytäviin keskitytään Traficomin ja Nurminen Logistics Oy:n puheenvuoroissa.

Tilaisuudessa kuullaan myös maantieverkon kunnossapidon ja kehittämisen tilanteesta, pohjoisen meriliikenteen näkymistä ja citylogistiikan piloteista.

Maksutonta tilaisuutta voi seurata myös etänä. Seminaarin jälkeen tilaisuus jatkuu verkostoitumislounaalla. Tilaisuuden järjestävät BusinessOulu ja Logy Pohjois-Suomi ry, yhteistyökumppanina tapahtumassa on logistiikkaverkosto Limowa ry.

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen osoitteessa www.businessoulu.com/logistiikkafoorumi

 

 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tämän kertaisen kuljetusalan Logistiikkafoorumi keskittyy huoltovarmuus- ja turvallisuuskysymyksiin. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta