Siirry suoraan sisältöön

Kotiseutupäivien päätapahtumat siirtyvät Ouluhalliin

10.8.2021

Kotiseutupäivien päätapahtumat on siirretty koronatilanteen vuoksi Oulun teatterilta väljempiin tiloihin Ouluhalliin, jotta tilaisuuksissa voidaan pitää riittävät turvavälit. Myös pääkirjaston kaksi Keskustelukammaria on siirretty Ouluhalliin.

Oulun kaupunki ja Kotiseutuliitto haluavat kiinnittää erityistä huomiota Kotiseutupäivien vieraiden terveysturvallisuuteen. Oulussa vietetään Valtakunnallisia kotiseutupäiviä 12.–15. elokuuta.

Oulunhallin tapahtumiin voivat osallistua uusien yleisömäärää ja turvavälejä koskevien rajoitusten vuoksi vain kotiseutupäiville ilmoittautuneet ja kutsutut vieraat.

Myös teatteri edelleen tapahtumapaikkana

Kotiseutupäiville ilmoittautumisen rekisteröitymispaikka on edelleen Oulun teatteri. Samoin ohjelmassa ilmoitettujen retkien ja kävelykierrosten lähtö- ja paluupaikka on Oulun teatterin edustalla aiemmin ilmoitetun mukaisesti. 

Kuljetukset Ouluhallille siirrettyihin tapahtumiin lähtevät Oulun teatterin edustalta ja palaavat tapahtumien jälkeen samaan paikkaan tapahtuman ohjelmatiedoissa ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Kotiseutupäivien vieraita pyydetään huomioimaan siirtymiseen tarvittava aika ja saapumaan ilmoittautumiseen ja kuljetuksiin ajoissa.  

Seuraa tapahtuman kotisivuja

Ouluhalliin siirrettyjen tapahtumien kuljetusten aikataulut Oulun teatterin ja Ouluhallin välillä on merkitty Oulun kotiseutupäivien kotisivun (ouka.fi/kotiseutupaivat) tapahtumakalenteriin niiden tapatumien ohjelmatietoihin, joihin kuljetus on järjestetty. 

Kaikissa Kotiseutupäivien tilaisuuksissa on voimassa vahva maskisuositus. Tämä koskee myös ulkoilmatapahtumia. Kaikissa tilaisuuksissa tulee myös huolehtia 2 metrin turvaväleistä seurueiden välillä sekä hyvästä käsihygieniasta.

Päivitetyt ohjelmatiedot: www.ouka.fi/kotiseutupaivat ja Mun Oulun tapahtumakalenteri https://tapahtumat.munoulu.fi/fi-FI.

Ouluhalliin siirretyt tilaisuudet:

Torstai 12. elokuuta:

• klo 15.00 Kotiseutupäivien avajaiset ja siihen sisältyvä kahvitarjoilu

• klo 17.00 Seminaari: Kulttuuri-ilmastonmuutos

• klo 19.30 Oulun kaupungin vastaanotto

Perjantai 13. elokuuta

• klo 9.30  Keskustelukammarit 

• klo 11.30–13.30 Lounas

• klo 14.00 Kotiseutuliiton vuosikokous

Lauantai 14. elokuuta

• klo 18.00 Kotiseutugaala 

Kotiseutupäivien sisäänkäynti on Ouluhallin sisäpihan puoleisesta A ovesta. Alueella on maksuton pysäköinti.

 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Ouluhalli ja sen uusi laajennusosa ottavat vastaan Kotiseutupäivien kävijöitä. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta