Siirry suoraan sisältöön

Koti TV näkyy Pohjois-Pohjanmaalla vuoden loppuun saakka

17.6.2021

Ikäihmisten oman televisiokanavan Koti TV:n sopimusta on jatkettu Pohjois-Pohjanmaalla ja kanava on saatavilla koko maakunnan alueella vuoden 2021 loppuun saakka.

Koti TV on ollut näkyvillä Pohjois-Pohjanmaalla vuoden alusta ja POPsote on saanut runsaasti positiivista palautetta kanavan tarjonnasta ja ohjelmistosta.

Se on ikäihmisille suunnattu televisiokanava, jonka tavoitteena on tuoda ikäihmisten päivään mielekästä sisältöä, lisätä virikkeellistä toimintaa ja aktiivisuutta sekä auttaa arjen rytmityksessä.

Koti TV:n tarjonta sopii myös muille kuin ikäihmisille. Tarjolla on eri tasoista liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta, kulttuuria ja opetuksilla sisältöä joka arkipäivä kello 11-13. Ohjelmiston sisällöstä vastaa Fysiogeriatria, jolla on lähes 40 vuoden kokemus senioreiden, ikäihmisten ja muistisairaiden fysioterapiasta ja kuntoutuksesta.

Koti TV:n löytää antenni-tv:stä kanavapaikalta 33 ja Dna:n sekä nyt uutuutena myös Telian kaapeli-tv:ssä kanavapaikalta 66. Lisäksi ohjelmaa voi seurata suorana myös osoitteesta kotitv.fi.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Koti TV:n käyttökokeilu on osa Pohjois-Pohjanmaan POPsoten digipalveluiden ja ikäihmisten palveluiden kehittämishankkeita.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta