Siirry suoraan sisältöön

Korvenkylässä rakennetaan uusia katuja, parannetaan vesihuoltoa ja valaistusta

2.12.2021

Korvenkylän alueen toisen vaiheen katujen ja vesihuollon rakentaminen on aloitettu. Työt kestävät elokuun lopulle saakka.

Urakassa rakennetaan Kievarintie välille Puuperäntie-Sorakankaantie sekä useita uusia katuja: Korvotie, Tonkkatie, Sammiotie, Tiinutie sekä Soikkotie.

Nykyinen Polvikankaantie muutetaan jalankulku- ja pyöräilyväyläksi Sorakankaantielle asti. Katujen rakentamisen yhteydessä alueelle rakennetaan myös vesihuolto, valaistus sekä sähkö- ja tietoliikenneverkkoja.

Nykyiselle kuntoradalle rakennetaan uusi silta Kievarinreitin yli, Kievarinreitin ylikulkukäytävä, jonka vuoksi Polvikantaantien ja Kappatien välisellä osuudella latuyhteys ei ole käytössä urakan aikana.

Korvenkylän kaupunginosa sijaitsee Oulun koillispuolella, valtatien 20 ja Ylikiiminkiin johtavan seututien 833 liittymän tuntumassa, noin yhdeksän kilometriä keskustasta Kuusamon suuntaan.

Rakentajat pahoittelevat työstä koittuvia haittoja.

Karttaan merkityllä alueella tehdään useita tietöitä. Tarkoitus on muun muassa parantaa tietoliikenneyhteyksiä ja rakentaa kuntoradalle uusi silta.

Lue myös

Lue lisää aiheesta