Siirry suoraan sisältöön

Koronatestaus Oritkarin drive-in-testauspisteellä päättyy sunnuntaina

29.11.2020

Koronatestaus Oritkarin drive-in-testauspisteellä päättyy talviolosuhteiden takia. Oulun kaupungin näytteenottopaikat sijaitsevat jatkossa Limingantullin näytteenottopisteellä ja koronavastaanotoilla.

Limingantullin näytteenottopiste on ensi viikosta alkaen avoinna maanantaista sunnuntaihin. Arkipäivisin näytteenotosta vastaa Oulun kaupunki ja viikonloppuisin Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.

Oulun kaupunki on lisännyt Limingantullin näytteenottopisteelle testauskapasiteettia. Alueella on paljon pysäköintitilaa, joten sinne on helppo saapua myös autolla.

Oulun kaupungin koronasivut: www.ouka.fi/korona

-

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oritkarin drive-in-testauspisteellä otetaan toistaiseksi viimeiset näytteet tänään sunnuntaina. Oulun kaupungin näytteenottopaikat sijaitsevat jatkossa Limingantullin näytteenottopisteellä ja koronavastaanotoilla. Kuva: Sanna Krook.

Lue myös