Siirry suoraan sisältöön

Koronarajoitukset pysyvät Oulussa voimassa toukokuun alkuun - vappua on juhlittava hillitysti

21.4.2021

Oulun kaupungin johtoryhmä linjasi tänään, että koronarajoitukset ja suositukset pysyvät nykyisellään 2. toukokuuta saakka.

Epidemiatilanne koronan suhteen Oulussa on edelleen hyvä. Oulussa on kuitenkin ilmennyt pääsiäisen seurauksena lievää tartuntojen nousua. Johtoryhmän mukaan rajoitustoimet on syytä pitää ennallaan vielä vapun yli, jotta vältämme epidemian kiihtymisen.

Alueellinen koordinaatioryhmä linjasi eilen 20. huhtikuuta kokouksessaan, että epidemian suhteen ollaan perustasolla koko Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Oulun kaupungin johtoryhmä kokoontui tänään 21. huhtikuuta linjaamaan koronarajoituksia ja suosituksia Oulun kaupungissa. Johtoryhmä suosittelee, että rajoitukset pysyvät voimassa 2. toukokuuta saakka.

Kaupunki ryhtyy valmistelemaan uusien rajoitusten purkamisia 3. toukokuuta alkaen. Rajoitustoimien jatkosta ja uusista avauksista päättää hyvinvointilautakunta kokouksessaan ensi keskiviikkona 28. huhtikuuta.

Lisätietoa koronasta ja voimassa olevista rajoituksista: ouka.fi/korona

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Vielä tätäkään vappua emme pääse juhlistamaan vapautuneesti, koronarajoitukset jatkuvat Oulussa 2. toukokuuta asti. Kuva: kaupungin kuva-arkisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta