Siirry suoraan sisältöön

Koronaepidemia vaikuttaa laantuneen Oulussa - OYS:n tehohoidossa ei ole koronapotilaita

25.5.2020

Koronaepidemia vaikuttaa laantuneen ainakin toistaiseksi Pohjois-Pohjanmaalla. OYS:ssa ei ole tällä hetkellä yhtään koronapotilasta tehohoidossa, ja osastohoidossakin on ollut jo pitkään alle viisi potilasta. Uusia koronapotilaita ei ole saapunut sairaalaan yli kahteen viikkoon.

Pohjois-Pohjanmaalla todetaan uusia koronatatuntoja harvakseltaan. Todettujen tartuntojen lukumäärä on nyt 134. Rauhallisen koronaepidemiatilanteen vuoksi OYS muuttaa viikonlopun käytäntöjään lopettamalla laajan hallinnollisen koronapäivystyksen.

Viikonloppuisin ei tiedoteta koronaepidemiatilanteesta. OYS seuraa aktiivisesti koronaepidemian kehittymistä ja hallinnon päivystys jatkuu, jos tilanne muuttuu. Potilaiden hoito ja yhteispäivystyksen toiminta jatkuvat normaalisti myös viikonloppuisin.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kuvassa näkymä sairaalasta
Oys tiedottaa koronaepidemiatilanteen olevan tällä hetkellä vakaa ja rauhallinen Pohjois-Pohjanmaalla. Kuva PPSHP.

Liittyvät sisällöt

Lue myös