Siirry suoraan sisältöön

Korkeakouluopiskelijat juhlivat perjantaina Sannin tahdissa – Kuusisaaren kevyen liikenteen väylä suljettu

8.9.2022

Kuusisaaren tapahtumapuistossa järjestetään perjantai-iltana korkeakoulujen yhteinen lukukauden avajaistapahtuma Hurmos, johon odotetaan saapuvan noin 7500 opiskelijaa. Tapahtuman vuoksi Raatin kautta kulkeva kevyt liikenne ohjataan kulkemaan Merikosken siltojen kautta.

8.–9. syyskuuta järjestettävä Hurmos on Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (OSAKO) yhteinen lukuvuoden avajaistapahtuma. Ohjelmaa aloitellaan jo torstaina Linnanmaalla, mutta päätapahtuma on perjantai-iltana Kuusisaaressa pidettävä konsertti, jonka pääesiintyjinä ovat tänä vuonna Sanni ja Cledos.

Heidän lisäkseen lavalle nousee illan aikana oululaisia opiskelijabändejä ja -artisteja. Tapahtuma-alueella on myös muuta oheisohjelmaa, kuten sumopainia, photobooth ja korkeakoulujen taidepiiri Tapiirin tilataideteos.

Raatin kautta kulkeva kevyen liikenteen väylä on suljettu perjantaina klo 16–23. Kevyt liikenne ohjataan kulkemaan vaihtoehtoista reittiä Merikosken siltojen kautta tapahtuman ajan.

Lisätietoja tapahtumasta: https://hurmosoulu.com

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Qstockissa kesällä esiintynyt Sanni palaa Kuusisaareen tänä perjantaina. Kuva: Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta