Siirry suoraan sisältöön

Kolmanteen rokotukseen voivat nyt varata ajan vain 60 vuotta täyttäneet – walk in -rokotukset tauolle kolmannen rokotuksen osalta

20.12.2021

Kolmanteen rokotukseen voivat nyt varata ajan vain 60 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat sekä riskiryhmäläiset, jotta voidaan varmistaa, että he saavat kolmannen rokotteen mahdollisimman pian. 60 vuotta täyttäneet sekä muut aiemmin määritellyt riskiryhmät voivat varata ajan kolmanteen rokotukseen, kun toisesta rokotuksesta on kulunut 3–4 kuukautta.

Kaupunki tiedottaa heti, kun riskiryhmiin kuulumattomat alle 60-vuotiaat voivat varata ajan kolmanteen rokotukseen. Jos olet jo ehtinyt varata ajan kolmanteen rokotukseen, aikaa ei tarvitse perua, vaan voit saapua normaalisti rokotettavaksi.

Ilman ajanvarausta toimivat walk in -rokotukset kolmannen rokotuksen osalta menevät tauolle maanantaista 20. joulukuuta alkaen. Walk in -rokotukset jatkuvat ensimmäisen ja toisen rokotuksen osalta.

Jos olet jo ehtinyt varata ajan kolmanteen rokotukseen, aikaa ei tarvitse perua, vaan voit saapua normaalisti rokotettavaksi.

Ensimmäinen ja toisen rokoteannoksen voi jatkossakin hakea ilman ajanvarausta Limingantullin rokotuspisteeltä, Nuottasaarentie 5.

Limingantullin rokotuspiste on suljettu 22.-24.12., 31.12., ja 6.1., muina päivinä Limingantullin rokotuspiste on avoinna normaalisti ma–pe.

Myös työterveyshuollot Oulussa valmistautuvat rokottamaan asiakkaitaan ja tiedottavat rokotuksista erikseen.

Ajanvaraus toimii sähköisesti linkissä oulu.terveytesi.fi

tai puhelimitse koronarokoteajanvarauksesta p. 08 558 41415, ma–to kello 8–16, pe kello 8–15.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Ensimmäisen ja toisen rokotteen saa edelleen ilman ajanvarausta Limingantullin rokotuspisteeltä, Nuottasaarentie 5. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Lue myös