Siirry suoraan sisältöön

Kokoomusvaikuttajia vierailulla Oulussa – käynti osa ulko- ja turvallisuuspoliittista keskustelutilaisuuksien sarjaa

11.4.2022

Viime perjantaina 8. huhtikuuta BusinessOulu isännöi kokoomusvaikuttajien vierailua Oulussa. Tapahtuma oli osa kokoomuksen ulko- ja turvallisuuspoliittista keskustelutilaisuuksien sarjaa, johon osallistui muun muassa puolueen puheenjohtaja Petteri Orpo.

BusinessAsemalla pidetyssä tapaamisessa olivat esillä erityisesti Oulun alueen elinvoima- ja tuottavuusinvestoinnit, turvallisuus sekä muut alueen edunvalvonnan kärkiteemat.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon lisäksi kaupungin vieraana olivat muun muassa kansanedustaja ja ulkoasiainvaliokunnan jäsen Jaana Pelkonen sekä työelämäprofessori ja kyberturvallisuusasiantuntija Jarno Limnell.

Tilaisuudessa puhuivat Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen, kaupungin konsernijohtaja Ari Alatossava sekä BusinessOulun johtaja Juha Ala-Mursula.

He esittelivät kokoomuspoliitikoille alueen keskeisiä hankkeita, kuten teknologiakehityshankkeet Radiopuiston ja Oysterin. Radiopuistoa on suunniteltu 5G ja 6G teknologioiden testaus- ja innovointiympäristöksi. Oyster on uuden yliopistollisen sairaalan yhteyteen suunniteltu digitaalisen terveysteknologian kehityspuisto.

Lisäksi tapaamisessa puhuttiin muista ajankohtaisista edunvalvonnan teemoista kuten työllisyysuudistuksen vaikutuksia kaupunkitalouteen.

Kokoomuksen ulko- ja turvallisuuspoliittisen keskustelutilaisuuksien sarjan osa järjestettiin aiemmin päivällä BusinessAsemalla.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kuvassa vasemmalta BusinessOulun Juha Ala-Mursula, työelämäprofessori Jarno Limnell, kokoomuksen Petteri Orpo, valtuuston puheenjohtaja Juha Hänninen (kok.), kansanedustaja Jaana Pelkonen (kok.) sekä konsernijohtaja Ari Alatossava. Kuva: Juuso Rönnholm

Lue myös

Lue lisää aiheesta