Siirry suoraan sisältöön

Koko perheen joulutapahtuma ja myyjäiset Heinäpään Vuolle-talolla – lastenmusiikkia, taikuruutta, poniajelua sekä tietysti Joulupukki

15.12.2022

Vuolle Setlementti järjestää lauantaina 17. joulukuuta perheen maksuttoman joulutapahtuman Vuolle-talolla Heinäpäässä. Paikalla on monenlaista nähtävää ja kuultavaa, ja tapahtuman yhteydessä kerätään myös lahjoituksia vähävaraisille perheille.

Koko perheen joulutapahtumassa on tarjolla nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Tapahtumassa on mukavia toimintapisteitä koko perheelle sisällä ja ulkona. Ohjelmassa on muun muassa poniajelua ja jouluista askartelua sekä glögi- ja piparitarjoilu. Tapahtumaan saapuu myös ihka oikea Joulupukki.

Maailman ympäri joulupukin matkassa- joulupolulla pääsee tutustumaan eri kulttuurien joulu- ja juhlaperinteisiin. Tapahtumassa esiintyvät myös muun muassa Soiva Siili ja Pentti Punkin syntymäpäivät jouluisilla kappaleillaan. Päivän kruunaa taikuri Elias Kvistin koko perheen mystinen taikashow.

Joulutapahtuman yhteydessä Vuolle järjestää myös joulumyyjäiset, joista voi hankkia vaikkapa käsitöitä, villasukkia tai jouluista syötävää. Paikalla on noin 50 yksityistä henkilöä sekä järjestöä myymässä tuotteitaan.

Keräys vähävaraisille

Nälän yllättäessä Vuolle-talon ravintola Purossa on myynnissä riisipuuroa ja soppaa sekä kahvia ja kahvileipää. Ravintola on auki klo 10.00–14.00 tai niin kauan kuin puuroa riittää. Ravintolassa maksuvälineenä käy vain maksukortit, mutta myyjäisissä myös käteinen.

Tapahtuman yhteydessä yhdistys kerää myös joululahjoja vähävaraisille perheille yhteistyössä Hopen kanssa. Keräyspisteelle toimitetut lahjoitukset toivotaan paketoimattomina, mutta paketointitarvikkeita otetaan myös mielellään vastaan.

Vuolle Setlementti ry on vuonna 1944 Ouluun perustettu, voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti- ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Sen ydintehtävänä on toteuttaa palveluja, joita paikalliset ihmiset tarvitsevat ja toimintamme koskettaa vuosittain jopa 10 000 oululaista. Yhdistys täyttää tänä vuonna 78 vuotta.

Joulutapahtuma Vuolle-talolla Heinäpäässä, Pikku-Iikan katu 6, lauantaina 17.12 klo 10.00 -15.00. 

 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Vuolle-talolla esiintyy myös Soiva Siili -lastenmusiikkiduo eli Kyösti Salmijärvi ja Markus Lampela (oik.). Kuva: Soiva Siili

Lue myös

Lue lisää aiheesta