Siirry suoraan sisältöön

Kirjastosta voi lainata myös kesäpelejä ja jumppatarvikkeita

26.6.2020

Pääkirjaston kolmannen kerroksen musiikkiosastolta voi lainata pihapelejä. Lainattavana on Mölkky ja petankki pelejä ja pöytätennissetejä, joilla voi pelata Mannerheimin puistossa. Pelien laina-aika on kaksi viikkoa. Pelejä ei voi kirjojen tapaan varata eikä uusia. Pelit tulee myös palauttaa musiikkiosastolle.

Pelit ja niiden lainatilanne löytyvät OUTI-verkkokirjastosta osoitteesta hakusanoilla "mölkky", "petankki" ja "pöytätennis".

Oulun lähikirjastoista voi lainata myös muita liikuntavälineitä, esimerkiksi kävelysauvoja, kahvakuulia liikuntaväline- ja temppukasseja. Lisätietoa kirjaston verkkosivuilla.

Pääkirjasto on suljettu 29.6.–5.7., jolloin uusien pihapelien lainaaminen tai palauttaminen ei ole mahdollista. Lähikirjastot ovat avoinna kesäaukioloaikojensa mukaan.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
lapsi ja mies pelaamassa mölkkyä
Mölkkyä voi pelata koko perheellä. Aina ei tarvitse ostaa omaa, pelin voi lainata kirjastosta. Kuva: Sanna Krook.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta