Siirry suoraan sisältöön

Osassa kirjastoissa voi jälleen asioida omatoimisesti

7.7.2020

Karjasillan, Maikkulan, Rajakylän, Ritaharjun ja Tuiran kirjastoja voi käyttää jälleen myös omatoimisesti.

Omatoimiaikana kirjaston kokoelma, tilat ja laitteet ovat asiakkaiden käytössä. Asiakkaat voivat lainata automaatilla ja palauttaa aineistoa palautusautomaatilla. Varatun aineiston voi noutaa varaushyllystä.

Myös asiakastietokoneet ja lehtilukusalit ovat asiakkaiden käytettävissä. Tulostaminen ja kopioiminen on mahdollista vain henkilökunnan ollessa paikalla.

Omatoimiaikoja otetaan käyttöön asteittain. Laajennuksia voi tulla lisää elokuussa.

Omatoimikäyttö on mahdollista ma–pe klo 7–20, viikonloppuisin omatoimikirjastot pidetään toistaiseksi kiinni. Henkilökunta on paikalla ma–ti klo 12–19 ja ke–pe klo 9–15.

Omatoimiaikana kirjastoon pääsee sisään voimassaolevalla OUTI-kirjastokortilla ja kirjastokorttiin liitetyllä PIN-koodilla, jonka saa kirjastosta tai tilaamalla sen OUTI-verkkokirjaston kirjautumisikkunan "Unohditko PIN-koodisi?" -linkistä asiakastietoihin merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja omatoimikirjastoista kirjaston verkkosivuilla

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Nainen kirjastossa
Kirjastot avaavat oviaan omatoimiselle vierailulle.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta