Siirry suoraan sisältöön

Kiinnostaako peliala? Resistance Games mukana BusinessOulun kurssivalmentajana

21.2.2022

Resistance Games on mukana BusinessOulun pelialan valmennuksissa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, joka ovat kiinnostuneita pelialasta ja verkostoitumisesta nimenomaan yritysnäkökulmasta. Tavoitteena on saattaa yhteen henkilöt, joilta löytyy ideoita ja kiinnostusta pelibisnekseen.

Tilaisuuksiin voi osallistua riippumatta siitä, mikä on kiinnostuksen kohde pelialassa: suunnittelu, grafiikka, koodaus, äänisuunnittelu tai joku muu. Mukaan voi tulla yksittäisenä tekijänä, jolloin BusinessOulussa autetaan uuden tiiimin löytymisessä, tai valmiina tiiminä.

Kursseilla edetään kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe pitää sisällään viisi verkostoitumis- ja workshoptilaisuutta. Tilaisuuksissa on eri teemoja, jotka käsittelevät pelitiimien ja -liiketoiminnan osa-alueita. Toinen vaihe keskittyy tiimikohtaiseen valmennusohjelmaan. Tiimit kootaan verkostoitumis- ja workshoptilaisuuksien osallistujista. Osallistuminen on maksutonta.

Mukana Jussi Autio

Ensimmäisen vaiheen vetää Resistance Gamesin luova johtaja Jussi Autio. Hän on Oulu Game Labin perustaja ja ollut luomassa useita pc- ja mobiilipelejä eri yhtiöille. Lisäksi hän on sparrannut tiimejä ja yrityksiä niiden alkutaipaleella sekä Suomessa että ulkomailla. Valmennusvaiheeseen tulevat mukaan tiimikohtaiset valmentajat Resistance Gamesilta.

Verkostoitumistilaisuudet pyritään pitämään BusinessAsemalla, Hallituskatu 36 B, mutta ne voidaan järjestää tarvittaessa myös etänä.

Ilmoittaudu mukaan 5.4. mennessä.

Ensimmäisen vaiheen teemat ja ajankohdat:

1. Ajatus menestyksestä 2.3.

2. Tiimi menestykseen 16.3.

3. Tiet menestykseen 23.3.

4. Työkalut menestykseen 30.3.

5. Materiaalit menestykseen 6.4.

Tiimikohtaisen valmennusvaiheen osa-alueet:

1. Liiketoiminta

2. Tiimityöskentely

3. Pelisuunnittelu

4. Ohjelmointi

5. Grafiikka

6. Äänituotanto

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta