Siirry suoraan sisältöön

Kevätpäivillä houkutellaan uusia kauppiaita ja asiakkaita Kauppahalliin

23.5.2023

Oulun kauppahallissa vietetään 25.–27. toukokuuta Kauppahallin Kevätpäiviä. Vakiokauppiaiden lisäksi mukana on toistakymmentä eri popup-myymälää. Yhtenä ajatuksena on houkutella uusia kauppiaita halliin.

Oulun kauppahallin elinvoimasta on kannettu pitkään huolta kaupungissa, ja elvytystoimia onkin valmisteltu.

25.–27. toukokuuta järjestetään Kauppahallin Kevätpäivät, joiden aikana 13 erilaista popup-myymälää täydentää hallin tarjontaa. Tarjolla on monipuolisesti käsitöitä, koruja, taidetta, antiikkia ja elintarvikkeita.

Kevätpäivien yhtenä tavoitteena on paitsi houkutella kauppahalliin asiakkaita, myös antaa paikallisille yrityksille mahdollisuus kokeilla Kauppahallin toimintaa, sillä hallissa on hyvin tilaa uusille kauppiaille.

Tapahtumaan kuuluu myös Oulun Seudun Kainuulaisten Tervan tie -valokuvanäyttely, jonka avajaisia vietetään lauantaina 27. toukokuuta klo 12.

Kevätpäivistä on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma.

Kauppahallin Kevätpäivät ovat avoinna to-pe klo 8-17 ja la klo 8-16.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kauppahallin Kevätpäivistä kaavaillaan jokavuotista tapahtumaa. Kuva: Sami Räbinä / arkisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta