Siirry suoraan sisältöön

Kevään merkkejä on jo ilmassa – Hupisaarten helmi, kahvila Kiikku avaa ovensa

13.4.2022

Ainolan puiston sydämessä sijaitseva kahvila Kiikku avaa ovensa pääsiäiseksi. Terassia peittää vielä kinokset, mutta kahvilassa valmistaudutaan tulevaan kesäsesonkiin jo innolla.

Hupisaarten keskusleikkipuiston vakiovieraille kahvila Kiikun avautuminen on varma kevään merkki. Kahvila avautuu pitkäperjantaina, 15. huhtikuuta ja on auki päivittäin - ellei takatalvi yllätä.  

“Terassilla pitää vielä odotella, että lumet sulavat, mutta muutoin olemme valmiita henkilökunnan kanssa tulevaan sesonkiin. Olemme auki joka päivä, mikäli säät sen sallivat. Pääsiäisenä Kiikussa on tarjolla itsetehtyjä pääsiäisherkkuja, niitä mahtuu nauttimaan paikan päällä, vaikka terassille ei vielä hetkeen pääse istumaan”, naurahtaa kahvilayrittäjä Rina Hirviniemi.  

Kiikku työllistää tulevana sesonkina jälleen oululaisia nuoria.  

“Tulevana kesänä Kiikussa on kesätyöntekijöitä tusinan verran. Osa heistä on ollut töissä Kiikussa aikaisemminkin ja osa tulee töihin kesäsetelillä. Tapasimme juuri työntekijöiden kesken viikonloppuna, kaikki odottavat tietysti innolla jo tulevaa kesää”, Hirviniemi iloitsee.  

Vuodesta 2013 toimineen kahvila Kiikun nimi juontaa juurensa Kiikkusaaresta, jossa kahvila sijaitsee. Kiikun vieressä sijaitseva Kiikkusaaren kasvihuone on auki maanantaista torstaihin kello 9-15 ja perjantaisin kello 9-13. Pääsiäisenä ja viikonloppuisin kasvihuone tosin on suljettu.    

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kiikkuun pääsee päiväkahville pääsiäisestä lähtien päivittäin. Kuva: Kahvila Kiikku

Lue myös

Lue lisää aiheesta