Siirry suoraan sisältöön

Keskustelua köyhyydestä ja ruoka-avusta

16.9.2020

Oulussa järjestetään ”Kuka kuuntelee köyhää” -keskustelutilaisuus 21.9. Tilaisuus on kaikille avoin, osallistua voi myös etäyhteyksillä.

Keskustelutilaisuudessa pääosassa ovat taloudellista niukkuutta kokeneet henkilöt ja heidän elämäntarinansa. Tilaisuus käydään paneelikeskusteluna, jonka aiheena ovat kohtaavatko leipäjonojen köyhien ja asioista päättävien todellisuudet ja voitaisiinko ymmärrystä puolin ja toisin parantaa. Paneelikeskustelussa ovat mukana Oulun kaupungin sosiaalijohtaja Arja Heikkinen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen. Mukana on lisäksi SPR:n kooste Oulun leipäjonojen asiakkaiden puheenvuoroista.

Tilaisuuden tarkoituksena on synnyttää keskustelua köyhyydestä ja esittää konkreettisia ehdotuksia köyhyyden vähentämiseksi. Tilaisuus on yksi ”Kuka kuuntelee köyhää” -verkoston valtakunnallisista tapahtumista, jotka kaikki järjestetään samaan aikaan eri paikkakunnilla ympäri Suomea.

Kuka kuuntelee leipäjonojen köyhää? Tilaisuus Oulussa 21.9. klo 15-17, Wegelius-Salissa, Albertinkatu 16, 90100 Oulu

Tilaisuus on nähtävissä myös suorana verkkolähetyksenä

Tapahtuman ajantasaiset tiedot löytyvät Oulun seurakunnan sivuilta.

Wegelius-saliin mahtuu turvavälit huomioiden 60 henkilöä.

Valtakunnallinen Kuka kuuntelee köyhää -verkosto: www.kukakuunteleekoyhaa.fi

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
SPR:n vapaaehtoisia
SPR:n Oulun-osasto jakoi ruokakasseja kaikille vähävaraisille oululaisille huhtikuussa.

Lue myös

Lue lisää aiheesta