Siirry suoraan sisältöön

Kesällä hautausmaalle töihin? - haku on käynnissä

12.2.2021

Seurakuntien viherrakentamiseen ja hautausmaiden kunnossapitotöihin etsitään parhaillaan työhakemuksia 17 vuotta täyttäneiltä. Hakijoiden tulisi viihtyä ulkotöissä ja vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Oulun evankelisluterilaiset seurakunnat palkkaavat ensi kesänä jälleen runsaasti kesätyövoimaa. Noin 130 kesäläistä saa paikan hautausmailla ja samalla haetaan myös 2–4 kausipuutarhuria vastaamaan hautausmaiden kunnossapidon kesänajan ammattitehtävistä.

Hautausmaan perustyötehtäviin kuuluvat hautausmaiden kesäaikaiset hoitotyöt kuten haravointi, nurmikon leikkuu, käytävien kunnostaminen sekä kukkien istuttaminen ja hoito.

Työt kestävät noin kuukaudesta viiteen ja puoleen kuukauteen ensisijaisesti touko-syyskuun välisenä aikana.

”Hautausmaiden yleishoito sekä hautojen hoito tullaan järjestämään koronatilanteesta huolimatta kuten edelliskesänäkin. Saatuja kokemuksia pystytään hyödyntämään nyt helpommin. Työvuoroja tullaan tarvittaessa porrastamaan huomioiden mm. työturvallisuus vallitsevissa olosuhteissa”, kertoo hautaustoimen päällikkö Tuomo Vuontisjärvi.

Hakuaika päättyy maanantaina 22.2.2021 kello 15. Lisätietoja ja sähköinen hakulomake löytyvät Oulun ev.lut. seurakuntien kotisivuilta osoitteesta www.oulunseurakunnat.fi/rekry.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun ev.lut. seurakunnat tarjoavat kesällä 2021 noin 130 kesätyöpaikkaa, jotka sijoittuvat seurakuntien hautausmaille.

Lue myös

Lue lisää aiheesta