Siirry suoraan sisältöön

Kesäfiiliksestä lapsille ja nuorille tekemistä kesälomalle

21.4.2021

Kesäfiilis on ilmestynyt taas, jo 43. kerran. Kesäfiilikseen on koottu tiedot Oulussa järjestettävästä lasten ja nuorten kesätoiminnasta. Tekemistä kesälomalle tarjoavat Oulun kaupungin lisäksi järjestöt, urheiluseurat ja monet muut toimijat.

Kesälomalle on tarjolla tekemistä laidasta laitaan liikunnan, kulttuurin, retkien, kurssien ja rennon yhdessäolon merkeissä. Ilmoittautumisaika vaihtelee järjestäjän mukaan. Pääosa kursseista ja leireistä on maksullisia, mutta joukossa on myös ilmaista puuhaa. 

Kesäfiilis-tarjonta löytyy osoitteesta www.ouka.fi/fiilis. Fiilis-sivulle on koottu kaikki kurssit, leirit ja tapahtumat yhteen tiedostoon. Samalta sivulta pääsee myös hakukoneeseen, jolla on helppo hakea juuri itseä kiinnostavaa toimintaa erilaisten hakukriteerien avulla.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kesäfiilis on täällä taas. Se sisältää hyödyllistä tietoa tulevan kesän tarjonnasta lapsille ja nuorille.

Lue myös

Lue lisää aiheesta