Siirry suoraan sisältöön

Kelluva Lava ankkuroidaan Ouluun myös tulevana kesänä – artistit voivat varata esiintymisaikoja

6.6.2022

Viime kesänä avattu Kelluva Lava avaa stagensa jälleen kesäkuun puolivälistä alkaen. Maksuttomaan esiintymisalustaan voivat artistit nyt tehdä ennakkovarauksia, osoite siihen löytyy jutun lopusta.

Kelluva Lava on kaikille avoin, maksuttomasti käyttöön varattava tapahtuma-alusta, joka kellui Oulun vesillä ensimmäistä kertaa kesällä 2021. Kesäkauden 2022 aikana Lavan löytää viime kesältä tutusta paikasta Pikisaaresta Korkeasaarensillan kupeesta.

Lavalla voi järjestää tapahtumia laidasta laitaan. Viime vuonna Lavalla nähtiin muun muassa akustista musiikkia, itämaista tanssia ja runonlausuntaa ja Lava oli mukana myös Varjo-festivaalilla. Lavalla mahtuu esiintymään kaksi esiintyjää sekä pieni määrä soittimia tai muita esiintymisvälineitä.

Stage on vapaa

Kelluvan Lavan voivat varata käyttöönsä tapahtumakonkarit tai ensimmäistä kertaa lavalle nousevat uudet artistit. Kelluva Lava -tiimi markkinoi tapahtumia omilla somekanavillaan ja opastaa tarvittaessa tapahtuman järjestäjiä käytännön asioissa.

Muutoin tapahtumanjärjestäjä vastaa itse tapahtumansa järjestelyistä Lavalla. Kelluvan Lavan pakettiin kuuluu myös akullinen kannettava äänentoisto sekä mikit ja ständit.

Kelluva Lava on ollut varattavissa perjantaista 13. toukokuuta alkaen. Tapahtumia Lavalla voi järjestää kesäkaudella 2022 perjantaisin ja lauantaisin 17. kesäkuuta –13. elokuuta välisenä aikana.

Linkki varaushakemukseen päivitetään varausajan alettua Kelluvan Lavan some-tileille sekä Oulu Urban Culturen -verkkosivuille.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Viime kesänä Kelluvalla Lavalla esiintyi muun muassa oululainen Havina. Stage on mitoitettu kahdelle henkilölle.

Lue myös

Lue lisää aiheesta