Siirry suoraan sisältöön

Kaupunginvaltuusto päättää tänään ulkoistuksista

5.10.2020

Kaupunginvaltuusto kokoustaa tänään klo 17 alkaen. Asialistalla ovat viime viikolla huomiota herättäneet ulkoistukset.

Kaupunginvaltuusto kokoontuu tänään klo 17. Asialistalla on kaupungin teettämän ulkoisen arvionnin jatkotoimenpiteitä eli säästötoimenpiteitä. Kyseessä ovat viime viikolla huomiota herättäneet ICT-palveluiden ulkoistaminen, ateria- ja puhtauspalveluiden kokonaisulkoistaminen ja koulusihteeripalveluiden tuottaminen tulevaisuudessa. Jyty ja JHL olivat loppuviikosta lakossa, joka vaikutti monen oululaisen elämään päiväkotien ja koulujen kautta.

Kaupunginvaltuuston päätösesityksenä on, että koulusihteeripalvelut tuotetaan ensi vuoden alusta alkaen Monetra Oulu Oy:n palveluna ja siirto toteutetaan liikkeen luovutus menettelyn mukaisesti.

Oulun Digin ICT-palveluiden osalta esitetään liikkeenluovutusta in house -toimijoille tai markkinatoimijoille.

Ateria- ja puhtauspalvelut esitetään kilpailutettavaksi kokonaan ulkoisilta markkinoilta. Oulun Tilapalvelut -liikelaitoksen ateria- ja puhtauspalvelutuotannon henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan liikkeenluovutuksella kilpailutuksen voittaneelle palveluntuottajalle.

Valtuuston kokousta voi seurata kaupungin verkkosivuilla.

Kokouksen esityslista on myös luettavissa kaupungin verkkosivuilla.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Uimahallin ovi
Uimahallit sulkivat ovensa viime viikolla Jytyn ja JHL:n lakon seurauksena. Kuva: Mun Oulu.

Liittyvät sisällöt

Lue myös