Siirry suoraan sisältöön

Kaupunki tarjoaa loppuvuoden aikana työttömille kolmen kuukauden maksuttoman liikuntaedun

20.9.2022

Oulun kaupunki tarjoaa pian oululaisille työttömille työnhakijoille päiväliikkujan kuntokortin, jolla he voivat käydä kolmen kuukauden ajan maksutta uimassa, vesivoimistelussa tai kuntosalilla kaupungin liikuntapaikoissa.

Liikuntaedun voi ladata liikuntapaikassa 3. lokakuun ja 31. joulukuun välisenä aikana Waltti-kortille tai OuluCardille. Etu on voimassa kolme kuukautta latauspäivästä. Jos aiempaa korttia ei ole, sen voi hankkia liikuntapaikkojen palvelupisteiltä sekä Oulunsalon yhteispalvelupisteeltä hintaan 3,30 euroa.

Uintietu käy uintiin ja vesivoimisteluihin Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa. Kuntosalietu käy Raksilan ja Raatin uimahalleissa, Jatulin ja Oulunsalon liikuntakeskuksissa, Ouluhallissa, Vorellissa Yli-Iissä sekä Ylikiimingin kuntosalilla. Edulla pääsee liikuntapaikkoihin arkisin kello 16 asti, joissa on sisäänpääsy viimeistään 15.30, sekä viikonloppuna aukioloaikojen mukaisesti.

Liikuntaetuun ovat oikeutettuja, TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaana olevat oululaiset työttömät työnhakijat. Etua riittää 1 600 ensimmäiselle hakijalle.

Liikuntaedun tarkoituksena on tukea työttömien hyvinvointia ja kannustaa heitä liikkumaan.

Juttua täydennetty edunsaajien määrällä 20.9. kello 14.40.

 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Liikuntaedulla pääsee muun muassa uimaan Raatin uimahallissa. Kuva: Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta