Siirry suoraan sisältöön

Kaupunginkirjasto avaa Tarinataivaan

6.3.2022

Tarinataivas on Oulun kaupunginkirjaston luoma tähtikartta. Siitä avautuvat kirjaston henkilökunnan lukusuositukset kaikenikäisille niistä tarinoista, jotka liittyvät pääasiassa tähtikuvioihin ja taivaankappaleisiin.


Erilaiset tähtikuviot ja muut taivaalla kiertävät kappaleet sisältävät tietoa niihin liittyvistä tarinoista, jotka on koottu suosituslistoiksi OUTI-verkkokirjastoon. Teoksia voi varata listoilta kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

Kirjojen lisäksi Tarinataivaan ensimmäisessä pohjoisessa osassa suositellaan myös Pohjoisen eKirjaston e-äänikirjoja. Suositellut teokset voivat liittyä myös muihin aiheisiin kuin tähtikuvioihin ja taivaankappaleisiin. 

Tarinataivas päivittyy neljä kertaa vuodessa. Nyt julkaistavan Pohjoisen Tarinataivaan lisäksi alkukesällä julkaistaan Eteläinen Tarinataivas. 
 
Lue tästä lisää Pohjoisesta tarinataivaasta
 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tumma tähtitaivas. Lisäksi koira, hevonen ja taivaankappaleita.
Nyt luetaan tarinoita Pohjoiselta Tarinataivaalta. Alkukesällä päästään sukeltamaan myös Eteläiseen Tarinataivaaseen. Kuvan graafinen suunnittelu: Maya Hahto

Lue myös

Lue lisää aiheesta