Siirry suoraan sisältöön

Kaupunginjohtaja Seppo Määttä Oulun Lasten uutisten haastattelussa – koko haastattelu katsottavissa YouTubessa

25.5.2023

Ensimmäinen Oulun Lasten uutiset -lähetys julkaistiin maanantaina 22.5. Oulun kaupungin YouTubessa. Uutisissa pureudutaan muun muassa lasten osallisuuteen, kouluruokailuun ja tulevaan kesälomaan. Haastatteluosuudessa vieraana nähdään Oulun uusi kaupunginjohtaja Seppo Määttä.

Oulun Lasten uutisten lähetyksessä nähdään kaupunginjohtaja Seppo Määtän haastattelusta lyhyt osuus. Nyt YouTubessa on katsottavissa myös haastattelu kokonaisuudessaan. Video löytyy yllä olevasta linkistä.

Uutisankkurit Akseli ja Niko tenttaavat Seppoa itse keksimillään haastattelukysymyksillä. Kaupunginjohtaja kertoo haastattelussa muun muassa kaupunginjohtajan työstä, Tivolin menemisestä Kempeleeseen, Oulun kesänviettopaikoista sekä kulttuuripääkaupunkivuodesta. Pääsiköhän Seppo helpolla? 

Katso ensimmäiset Oulun Lasten uutiset Youtubessa:

Oulun Lasten uutisten taustalla on se, että Oulu lapsiystävällisenä kaupunkina haluaa kertoa entistä paremmin lapsille kaupungissa tapahtuvista ja lapsia kiinnostavista asioista sekä ottaa lapset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan viestintää.  

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta