Siirry suoraan sisältöön

Kaupunginhallituksen väistyvä puheenjohtaja Oikarinen: Oulu säästää yli 50 miljoonaa vuositasolla vuoteen 2023 mennessä

27.2.2020

Oululainen Cooperin testi, osa 2

Mun Oulun Cooperin testiin joutuu tänään kaupunginhallituksen puheenjohtajuuden pian jättävä Kyösti Oikarinen. Viestintäjohtaja Mikko Salmi kyselee Oikarisen kuulumiset ja keskustelua käydään myös Perlacon Oy:n laatiman selvityksen jatkotoimenpiteistä. Millainen henki päätöksenteossa on ollut – ja mistä säästetään, mitä säilytetään?

Oikarinen on luopumassa tehtävästään, joka siirtyy Mirja Vehkaperän hoidettavaksi. Mitä suunnitelmia hiihtoa ja kulttuuria rakastavalla professorilla on nyt tulevaisuuden suhteen?

Cooperin testi oululaisittain

  • Oululainen Cooperin testi on kaupungin yhteyspäällikkö Karri Oikarisen ja viestintäjohtaja Mikko Salmen isännöimä juttusarja, jossa ruoditaan mielenkiintoisia aiheita vaihtuvien vieraiden seurassa.
  • Cooperin testi kestää perinteisesti 12 minuuttia mutta oululaiseksi sen tekee venyvä aikataulu.
  • Juttusarja jatkuu podcasteina.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta