Siirry suoraan sisältöön

Kaupungin sisäliikuntapaikat kiinni huomisesta alkaen

30.11.2020

Tiistaista 1. joulukuuta alkaen Oulun kaupungin sisäliikuntapaikat, kuten uimahallit, kuntosalit, liikuntahallit ja -keskukset, Ouluhalli ja jäähallit ovat suljettuina ainakin 18. joulukuuta 2020 asti. Myös Tuiran uimalan pukeutumistilat suljetaan.

Liikuntapalveluiden kautta varattavia koulujen ja päiväkotien iltakäyttöä ei ole 1.–18. joulukuuta välisenä aikana. Ohjatut ryhmät niin sisä- kuin ulkoliikunnassa jäävät tauolle. Mahdollisista asiakasmaksujen hyvityksistä tiedotetaan erikseen.

Ulkoliikuntapaikat auki

Ulkoliikuntapaikat pidetään toistaiseksi auki, samoin urheilukeskukset ja niiden pukuhuoneet. Pukuhuoneissa tulee noudattaa 1-2 metrin turvavälejä. Myös maskien käyttöä suositellaan pukukopeissa.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan. Liikuntapalvelut tiedottaa käytännöistä tarkemmin niitä urheiluseuroja, joita tämä koskee. Ottelutapahtumat suositellaan järjestettäväksi ilman yleisöä. Näiltä osin päätökset tekee aluehallintovirasto.

Yksityispuolelle samat suositukset

Oulun kaupungin johtoryhmä edellyttää myös yhdistysten ja urheiluseurojen keskeyttävän ryhmäharrastustoiminnat sekä lapsilta että aikuisilta.  Lisäksi johtoryhmä suosittelee vahvasti yksityisten toimijoiden sulkevan sisäleikkipuistot ja -paikat, kuntosalit sekä ryhmäliikuntaan, kontaktilajeihin, joukkueurheiluun sekä muuhun vastaavaan liikuntaan ja urheiluun käytettävät tilat. Myös kylpylöiden ja yleisten saunojen sulkemista suositellaan vahvasti.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Uimahallit muiden sisäliikuntapaikkojen ohella ovat suljettuina 18. joulukuuta asti.

Lue myös

Lue lisää aiheesta