Siirry suoraan sisältöön

Kauppatorin Syyspäivässä tarjolla syksyn antimia ja leppoisaa haitarimusiikkia

18.9.2021

Tänään lauantaina 18. syyskuuta järjestettävässä Kauppatorin Syyspäivässä on mukana yli 20 torikauppiasta. Myös kauppahalli ja aitat ovat avoinna normaalisti.

Oulun Liikekeskus ry järjestää Kauppatorin Syyspäivän lauantaina 18. syyskuuta kello 10-16. Mukana tapahtumassa ovat Kauppahalli, torin myyjät ja aitat. Kauppahalli on avoinna normaaliin tapaan klo 8-16.

Tapahtumassa on myytävänä syksyn satoa, käsitöitä, koruja, sisustustuotteita, mausteita ja vaatteita. Hallissa on tarjolla maistiaisia ja tarjouksia. Syyspäivänä torilta löytyy yli 20 myyjää. Viime hetken ilmoittautumisia on vielä odotettavissa.

Mukaan on jo ilmoittautunut Vihanneskauppa R. Hyväri, Meriläisen Leipomo, Tarkkis 14, Torin Kippari, Hölökkyvä Hölli, Ossuuskunta AittaPuttiikki, Solmu Studio, Metkatuote, Namia Design, Art Kaviokas, Nahka-Aitta, Kurukoru ja ArtPetrushka. Lisäksi torilla on marjojen, mausteiden, leivonnaisten, lasten ja nukkejen vaatteiden sekä metrilakun myyjiä. 

Merikosken laulu viihdyttää Syyspäivän kävijöitä kuorolaululla kello 11 ja 13. Esa Mathlin soittaa haitaria kello 10, 12 ja 14 aina 30 minuutin setin kerrallaan. Tarkkis14 järjestämään korutyöpajaan voi osallistua tapahtuman ajan.

Lisätietoja tapahtumasta tästä linkistä.
 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Lauantaina 18. syyskuuta järjestetään Kauppatorilla Syyspäivät. Tapahtuma kestää kello 10-16.

Lue myös

Lue lisää aiheesta