Siirry suoraan sisältöön

Kauppatorilla ja hallissa vietetään Syyspäivää kesäkauden päätöksen kunniaksi

14.9.2021

Kauppahalli ja torikauppiaat ovat tuotteineen mukana syyskuun 18. päivänä järjestettävässä Syyspäivässä. Ohjelmassa on myös kuorolaulua ja haitarimusiikkia.

Oulun Liikekeskus ry järjestää Kauppatorin Syyspäivän lauantaina 18. syyskuuta. Mukana tapahtumassa ovat Kauppahalli, torin myyjät ja aitat. Kauppahalli on avoinna normaaliin tapaan iltapäivä neljään saakka.

Lisäksi tapahtumassa kuullaan kuorolaulua Merikosken laululta ja Esa Mathlinin haitarin soittoa. Päivän aikana voi myös osallistua Tarkkis14 järjestämään korutyöpajaan.

”Haluamme juhlistaa torialueen kesän myyntikauden päättymistä ja syksyn alkua Kauppatorin Syyspäivä -tapahtumalla. Mukana tapahtumassa on osa torin vakiokauppiasta ja heidän lisäksi tapahtumassa on myytävänä muun muassa käsitöitä, koruja, sisustustuotteita, mausteita ja vaatteita. Hallista löytyy myös maistiaisia ja tarjouksia”, Oulun Liikekeskuksen toiminnanjohtaja Leena Vuotovesi kommentoi.

”Kaupunkikulttuuria on monenlaista ja toiveenamme on saada tällä kattauksella kaupunkilaisia liikkeelle torille sekä keskustaan syyskuisena lauantaipäivänä”, toivoo Vuotovesi.

Kauppatorin Syyspäivä lauantaina 18. syyskuuta kello 10-16.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kesäkauden päätöstä ja talvikauden alkua juhlistetaan torilla tulevana lauantaina, 18. syyskuuta. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta