Siirry suoraan sisältöön

Kauppakeskus Valkean liikkeet saavat itse päättää aukioloistaan koronarajoitusten ajan

3.3.2021

Osuuskauppa Arina on päättänyt vapauttaa kauppakeskus Valkean liikkeiden aukioloaikoja 8. maaliskuuta alkaen. Vuokralaiset voivat päättää omista aukioloistaan toistaiseksi.

Koronapandemian ja Suomen hallituksen linjausten takia, Osuuskauppa Arina on päättänyt helpottaa vuokralaistensa tukalaa tilannetta. Kauppakeskus Valkeassa siirrytään käyttämään kaikkia liikkeitä ja ravintoloita velvoittavien yhteisten aukioloaikojen sijasta suositusaukioloaikoja 8. maaliskuuta alkaen.

Tämän muutoksen myötä Kauppakeskus Valkean toimijoilla on mahdollisuus määritellä aukioloaikansa vapaasti tai sulkea liikkeensä. Aukioloaikojen vapautus on voimassa toistaiseksi.

Sama toistui vuosi sitten

Kauppakeskus Valkea vapautti aukioloaikojaan myös vuosi sitten maaliskuussa, jolloin vuokralaisilla oli mahdollisuus määritellä itse aukioloaikansa.

Viime vuoden lopusta alkaen Valkea on toiminut supistetuin, mutta kaikkia velvoittavin yhteisin aukioloin. Aukioloaikojen vapauttamisen lisäksi, Valkea on epidemian aikana myöntänyt vuokralaisilleen maksuaikaa vuokrien maksuun.

”Asiakkaillemme tämä tarkoittaa, että jokaisen palvelun aukiolo kannattaa tarkistaa kauppakeskusvalkea.fi:n aukioloaikojen koontisivulta tai yrityskohtaisilta alasivuilta. Esimerkiksi Sokos palvelee Valkean suositusaukiolojen mukaisesti ma–pe 10–19, la 10–18 ja su 12–18. Sokos Herkku palvelee nykyisin laajoin aukioloajoin ma–la 7–22, su 9–21”, kerrotaan Arinasta. Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Osuuskauppa Arina vapauttaa vuokralaistensa aukiolot Valkeassa koronakriisin ajaksi. Kuva: Arina

Lue myös

Lue lisää aiheesta