Siirry suoraan sisältöön

Karvakavereita, poniratsastusta ja lähiruokaa Likiksessä

15.9.2020

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat järjestävät nyt jo neljättä kertaa Likis-lähiruokatapahtuman. Tämän vuoden Likis pidetään 19.–20.9. Kaukovainiolla.

Koronavirustilanteen vuoksi Likis järjestetään aiempaa pienempänä tapahtumana. Myyjien määrä on rajoitettu noin 30:een, kun aiemmin tapahtumassa myyjiä on ollut viitisenkymmentä. 

”Näin pystymme takaamaan, että jokaisen myyjän välillä on vähintään kolme metriä turvaväliä. Jokainen myyjä ja tapahtumassa työskentelevä opiskelija käyttää myös kasvomaskia. Käsidesiä on saatavilla ympäri tapahtuma-aluetta”, kertoo tapahtumavastaava, lehtori Antti Hirvonen

Tapahtumassa voi tutustua muun muassa Lakeuden reserviläisten toimintaan, Karvakavereiden koiriin ja Haipuksen tilan lampaisiin. Lapsille on tarjolla poniratsastusta, polkutraktorirata ja maalauspiste. Lauantaina lavalla soittaa Laid Back Townies.

Lauantaina on tarjolla ilmainen kuljetus ja vierailu Kellon kalasatamaa. Sunnuntaina Likiksessä ovat paikalla Linnunradan tilan alpakat ja taikuri Roope Ylitalo.

Likis-tapahtuma järjstetään 19.–20.9. Kaukovainiolla, osoitteessa Kotkantie 1.

Tapahtuma on avoinna lauantaina 19.9. klo 10–16 ja sunnuntaina 20.9. klo 10–15. Likikseen on vapaa pääsy.

Likiksen järjestävät Oamkin agrologiopiskelijat.

Lue myös

Lue lisää aiheesta