Siirry suoraan sisältöön

Kärppälinnan on määrä valmistua jo ensi vuoden aikana Linnanmaalle

10.2.2022

Oulun Kärpät 46 ry ja Suomen Kuntakiinteistöt Oy rakennuttavat yhteensä 18 miljoonan euron jääurheilukeskuksen Linnanmaalle. Usean kaukalon kokonaisuus, jossa on mukana hotelli eri palveluineen, on määrä valmistua vuoden 2023 aikana.

Suomen Kuntakiinteistöt Oy on valittu Kärppien kumppaniksi toteuttamaan Kärppälinna-projektia. Oulun Kärpät 46 ry rakennuttaa uuden jäähallin Oulun kaupungin omistaman Linnanmaan jäähallin viereen ja näin syntyy 4 kaukalon kokonaisuus.

Suomen Kuntakiinteistöt Oy:n oman investoinnin arvo on noin 12 miljoonaa euroa. Se sisältää hotellin, ravintolan ja kuntosalin sekä fysioterapia- ja liiketiloja.

Hotelliin tulee 79 huonetta, 316 vuodepaikkaa, 200-paikkainen ravintola ja kokoustiloja. Hotellia operoi Sport Hotel Oulu. Hotellihuoneet myydään sijoittajille sekä yksittäisille ostajille. Kohde tarjoaa sijoittajille mielenkiintoisen uudentyyppisen sijoituskohteen.

Hotelli-, ravintola- ja kokoustilat palvelevat Oulun seudun lisäksi Linnanmaan alueen lähes 300 yrityksen, yliopistokampuksen sekä alueen muiden toimijoiden työ- ja kokousmatkailijoita, jääurheilutapahtumien kävijöitä sekä Oulun seudun vapaa-ajan matkailijoita.

Kärppälinna-kokonaisuuden on tavoitteena valmistua vuoden 2023 aikana.

Havainnekuva Sport Hotell Oulun ulkoasusta.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Nuorten jääkiekkoilijoiden harrastusmahdollisuudet paranevat rutkasti, kun Kärppien lisähallit valmistuvat vuonna 2023.

Lue myös

Lue lisää aiheesta