Siirry suoraan sisältöön

Karavaanarit valitsivat Nallikarin parhaaksi leirintäalueeksi Suomessa

30.4.2020

Nallikarin Lomakylä sai tunnustusta asiakkailtaan ja alan matkailujärjestöltä. Se on valittu Suomen parhaaksi leirintäalueeksi 2019.

Valtakunnallinen caravan-matkailun kattojärjestö SF-Caravan ry nimeää vuosittain Vuoden Caravan-alueet jäsenäänestyksen perusteella.

Jäsenäänestyksen lisäksi valinnassa huomioidaan alueiden suunnitelmallinen kehittäminen ja muu merkittävä toiminta leirintämatkailun hyväksi.

”Erityisen hienoksi tämän huomionosoituksen tekee se, että valinta perustuu Nallikarin asiakkaiden mielipiteisiin, olemme tästä todella ylpeitä ja iloisia”, toteaa Nallikari Seaside Oy:n toimitusjohtaja Sirpa Walter.

”Samalla tämä on signaali siitä, että teemme asioita oikein ja näyttää tietä sille miten jatkamme tulevaisuudessakin töitä asioiden kehittämiseksi. Haluan uskoa, että kaikkien näkemän fyysisen kehittämistyön lisäksi systemaattisesti tekemämme asiakaskuuntelu tuottaa tulosta näin”, hän jatkaa.

Nallikarilaiset keräävät palautetta kaikista mahdollisista kanavista ja käyvät sen läpi useaan otteeseen.

”Haluamme todella tietää mitä asiakkaat ajattelevat meistä ja mitä he toivovat palveluiltamme”, Walter sanoo.

SF-Caravan ry:n perusteluja:

- Nallikarin lomakylä Oulussa on ollut pitkään kaikkialla maassa tunnettu, ympärivuotisesti toimiva leirintäalue, joka on viime vuosina merkittävästi kehittänyt palveluitaan erityisesti panostamalla tasokkaaseen loma-asunto- ja mökkimajoitukseen.

- Vetovoimaisuutta lisää kaupungin keskustan läheisyys ja viereiset aktiviteetit, kuten kunto- ja retkeilypolut, ainutlaatuinen uimaranta ja kylpylä.

- Pitkäaikainen ja järjestelmällinen kehitystyö ja markkinointi näkyy myös runsaana pohjoismaisten kesävieraiden määränä sekä avoimina yhteistyösuhteina valtakunnallisten toimijoiden kuten Suomen leirintäalueyhdistyksen ja SF-Caravan ry:n kanssa.

- Nallikarissa on järjestetty usein leirintämatkailijoille suunnattuja tapahtumia.

- Alueelle on myönnetty Green Key -ympäristösertifikaatti tunnustuksena kestävän kehityksen ja Vankkurihymiö-laatutunnus turvallisuuden huomioimisesta palveluprosesseissaan.

-

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kappale kauneinta Oulua. Nallikari on helmi Oulun kupeessa.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta