Siirry suoraan sisältöön

Kantaa ottavien laulujen biisityöpaja jatkuu – haku on käynnissä

25.2.2021

Aloittelevilla ja vähän kokeneemmillakin lauluntekijöillä on mahdollisuus hakea mukaan tekemään oma kantaa ottava laulu. Laulu ottaa kantaa -etätyöpaja on maksuton.

Järjestyksessään neljäs Laulu ottaa kantaa -työpaja alkaa 15. maaliskuuta haukiputaalaisen kuplettipoppari Jukka Takalon ohjauksessa.

Työpajassa työstetään kantaa ottavan biisin sanoitus ja sävellys esityskuntoon. Lisäksi osallistujat saavat vinkkejä musiikin taltiointiin ja esityksen videointiin.

Jokainen osallistuja saa ryhmäopetuksen lisäksi myös yksilöohjausta. Kurssin toteutusviikoille on hyvä varata myös omaa aikaa biisin työstölle.

Mukaan haetaan täyttämällä lomake viimeistään 28. helmikuuta.

Työpaja huipentuu Laulu ottaa kantaa -etälauluklubiin lauantaina 27. maaliskuuta kello 19. Valmiit laulut esitetään suorana klubilla, jota pääsee seuraamaan tapahtuman Facebook-sivulla. Lisäksi klubilla esiintyy Jukka Takalo.

Studiotyöpaja jatkuu toukokuussa

Laulu ottaa kantaa -studiotyöpaja jatkuu toukokuussa 2021, kun lauluntekijät työstävät laulujaan Kempeleen Wolfbeat-studiolla.

Jukka Takalo ohjaa kappaleet äänityskuntoon ja tuottaja Pentti Amore ja äänittäjä-elokuvaäänisuunnittelija Katz opastavat ammattimaiseen studiotyöskentelyyn. Studiotyöpajaan voivat hakea kaikki halukkaat lauluntekijät. Haku aukeaa myöhemmin keväällä.

Työpajan järjestävät TSL ja KSL-opintokeskus. Työpaja on osa Laulu ottaa kantaa -verkostoa.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Jukka Takalon vetämässä biisityöpajassa hiotaan kantaa ottavat biisit esityskuntoon kotisohvalta käsin. Kuva: Kaisa Heikkinen

Lue myös

Lue lisää aiheesta