Siirry suoraan sisältöön

Jännittävä ilta tiedossa – Sampo Marjomaan johdolla seurataan Blind Channelin semifinaali Mun Oulun facessa

20.5.2021

Tänään koittaa Oulun oman edustusjoukkueemme, Blind Channelin, ensimmäinen tulikoe Euroviisuissa. Semifinaali-lähetys alkaa Ylen kanavilla kello 22. Yhtye esiintyy numerolla 14 eli poikien vuoro on lähetyksen loppupuolella. Liity mukaan, linkki jutun lopussa.

Mun Oulu seuraa lähetystä Facebook-kommenttilivenä, jossa puhetta johtaa armoitettu seuramies, Oulusta kotoisin oleva Sampo Marjomaa.

”Tosi jännittävää seurata kisoja oululaisten kanssa chattaillen livenä, en oikeastaan ole tällaista ennen kokeillut. Pidetään hauskaa ja kannustetaan Blind Channel jatkoon!”, hän sanoo.

Katso semifinaali ja kommentoi samalla Mun Oulun facessa kello 22.00 alkaen.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tänään jännitetään Sampo Marjomaan johdolla Mun Oulun facessa, vertaistukea siis tarjolla, kävi miten kävi. Kuva: Tiia Öhman

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta