Siirry suoraan sisältöön

Jälleen talo täynnä taidetta – Oulun Taiteilijaseuran viidennessä taidemyyntinäyttelyssä lähes 80 taiteilijaa

22.3.2022

Oulun Taiteilijaseuran taidemyyntitapahtuma valtaa kolmen viikon ajaksi seuran kaikki näyttelytilat ja ARTo Taidelainaamo ja -myymälän lattiasta kattoon muun muassa maalauksilla, veistoksilla, grafiikalla ja valokuvilla. Tapahtumaan osallistuu 78 Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun kuvataiteilijaa. Esillä on satojen teosten valikoima.

Suuren suosion saavuttanut tapahtuma järjestetään nyt viidennen kerran 23. maaliskuuta -10. huhtikuuta. Näyttely on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä näin laajasti teoksia alueen taiteilijoilta yhdellä kertaa. Osallistuvia taiteilijoita on tänä vuonna ennätysmäärä. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Teokset voi ostaa tai lainata heti mukaan.

Oulun Taiteilijaseura -63 ry. haluaa taidemyyntinäyttelyllä ja lainaamotoiminnallaan madaltaa kynnystä taiteen ostamiseen sekä esitellä laajan kirjon teoksia alueen taiteilijoilta. Taidelainaus on edullinen ja helppo tapa hankkia taidetta kotiin. Vain 30 euron kuukausierämaksulla voi ostaa taidetta omakseen. Teoslainaamisen etuna on mahdollisuus sovittaa taulua kotiin ennen lopullista ostopäätöstä. Taidetta voi lainata myös lyhytaikaiseen käyttöön. Taiteen lainaus ja ostaminen on kasvattanut suosiotaan viime vuosina.

Tapahtuman järjestävä Oulun Taiteilijaseura -63 ry. on Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun visuaalisen alan taiteilijoiden etujärjestö, jonka kotipaikka on Oulussa. Yhdistys järjestää näyttelytoimintaa Galleria 5:ssä, ARTtilassa ja Pimentossa sekä välittää jäsentaiteilijoiden teoksia ARTo Taidelainaamo ja -myymälässä.

Lisätietoja taiteilijoista tästä linkistä.

Talo täynnä taidetta -avajaiset ti 22. maaliskuuta kelo 18-20. Galleria 5, ARTo Taidelainaamo-myymälä, ARTtila ja Pimento, osoitteessa Hallituskatu 5, Oulu.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Suosittuun tapahtumaan 23.3.-10.4. osallistuu taiteilijoita tänä vuonna ennätysmäärä. Teokset voi ostaa tai lainata vaikka heti mukaan. Kuva: Oulun Taiteilijaseura -63 ry

Lue myös

Lue lisää aiheesta