Siirry suoraan sisältöön

Influenssarokotukset alkavat maanantaina 2.11. - rokotukseen varattava aika netistä

31.10.2020

Kausi-influenssarokotukset alkavat Oulussa maanantaina 2.11.2020 eri toimipisteissä. Koronasta johtuen rokotuksia ei järjestetä joukkorokotuksina, vaan rokotuksiin on varattava aika hyvinvointipalvelujen nettiajanvarauksen kautta.

Ajan voi varata perjantaista 30.10. alkaen. Jos sähköinen ajanvaraus ei ole mahdollista, ajan voi varata soittamalla omaan hyvinvointikeskukseen.

Rokotukset järjestetään arkisin 2.11 – 30.11 sekä lisäksi la 14.11 ja la 28.11. Joulukuun rokotusajat avautuvat varattaviksi viikolla 48.

Rokotuksiin saapuvia pyydetään laittamaan päälle kasvomaski ja pukeutumaan lyhythihaiseen joustavakankaiseen paitaan niin, että rokottaminen on mahdollista vain hihaa nostamalla. Rokotukseen ei kannata saapua etukäteen jonottamaan, jotta ei synny ruuhkatilanteita. Rokotteita riittää kaikille.

Influenssarokotteen saavat maksutta:

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstö
  • Raskaana olevat naiset
  • Kaikki 65 vuotta täyttäneet
  • Alle 7-vuotiaat lapset
  • Sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat
  • Vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiiri 
  • Varusmiespalvelukseen astuvat miehet ja vapaaehtoiseen asepalvelukseen astuvat naiset

Katso rokotuspaikat ja -ajat sekä lisätiedot kausi-influenssarokotukset -sivulta.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
kontinkankaan hyvinvointikeskus
Influenssarokotukset alkavat maanantaina. Edellisistä vuosista poiketen joukkorokotuksia ei järjestetä vaan aika tulee varata netistä tai soittamalla hyvinvointikeskukseen.

Liittyvät sisällöt

Lue myös