Siirry suoraan sisältöön

Influenssarokotteet loppumassa – uusia rokotusaikoja ei voi tällä hetkellä varata Oulussa

26.11.2020

Oulun kaupungin influenssarokotteet ovat loppumassa. Rokotuksia annetaan tällä erää maanantaihin 30. marraskuuta asti vain niille henkilöille, jotka ovat jo varanneet ajan influenssarokotukseen.

Tänä vuonna influenssarokotuksia on otettu aiempia vuosia aktiivisemmin. Rokotuksen on ottanut tänä vuonna jo yli 30 000 henkilöä. Viime vuonna rokotettiin yhteensä 35 444 henkilöä influenssaa vastaan.

Oulun kaupunki on saanut viime vuotta vähemmän rokotteita tänä vuonna. THL varaa tietyn määrän rokotteita jokaista kuntaa kohti.

Uusia influenssarokotusaikoja ei voi tällä hetkellä varata. Oulun kaupunki on tilannut lisää rokotteita. Tiedotamme, kun voimme jatkaa riskiryhmäläisten rokottamista.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Influenssarokotuksia annetaan vain tämän viikon loppuun asti. Uutta erää odotellaan saapuvaksi lähiaikoina.

Lue myös

Lue lisää aiheesta