Siirry suoraan sisältöön

Ilmakitaransoiton MM-kisat vuodella eteenpäin

5.5.2020

Korona-tilanne estää tämän vuoden Ilmakitaransoiton MM-kisojen järjestämisen Oulussa. Yksi syy on se, ettei kansallisia esikarsintakisoja pystytä muualla maailmassa järjestämään.

Ilmakitaransoiton MM-kisat järjestetään seuraavan kerran elokuussa 2021. Maailmanlaajuisen koronavirustilanteen vuoksi kansallisia kisoja ei voida muuallakaan maailmalla järjestää, eikä siten lähettää kunkin osakilpailumaan voittajia MM-finaaliin Ouluun. On lisäksi epävarmaa, voiko elokuussa matkustaa maiden rajojen yli tai saako suuria yleisötapahtumia järjestää.

Tapahtuman siirtäminen on otettu hyvin vastaan niin osakilpailuiden järjestäjien kuin yhteistyötahojenkin osalta.

Mittavaa 25-vuotista taivalta juhlitaan tämän vuoden aikana toteutettavassa live-show’ssa. Lisätietoa tilaisuuden ajankohdasta ja sisällöstä kevään kuluessa.

Katso oheinen video, jossa esiintyvät The Flying Rautio Bros sekä vuoden 2000 maailmanmestari Markus "Black Raven" Vainionpää.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Liittyvät sisällöt

Lue myös