Siirry suoraan sisältöön

IIK!!-kauhuelokuvafestivaalin lyhytelokuvakilpailu avattu elokuvantekijöille

14.6.2023

Vuodesta 2002 Iissä järjestetty IIK!!-kauhuelokuvafestivaali järjestään tänäkin vuonna pyhäinpäivän viikonloppuna 4. marraskuuta Oulun Elokuvateatteri Starissa. Nyt etsitään lyhytelokuvakisaan osallistujia.

Kauhuelokuvafestivaalit ovat avanneet jälleen IIK!!-festivaalin perinteikkään lyhytelokuvakilpailun elokuvantekijöille. Kilpailuteosten aihe, tyyli ja toteutustapa ovat vapaat, kunhan elokuvan kesto ei ylitä 15 minuuttia.

Esikarsinnan läpäisseet elokuvat esitetään yleisönäytöksessä ja voittajateos tietysti palkitaan. Kilpailuun voi ilmoittautua lähettämällä 6.10.2023 mennessä esikatselulinkin lyhytelokuvakilpailun tuottajalle Inka Koutaniemelle osoitteeseen inka.koutaniemi@gmail.com.

Tämän vuoden ohjelmistoon kuuluu perinteisen kauhulyhytelokuvakilpailun lisäksi edustava valikoima kauhuelokuvia klassikoista kiinnostavimpiin uutuuksiin. Tarkempi ohjelma selviää myöhemmin

Lisätietoja festivaalin www-sivuilta osoitteessa www.iikfestivaali.fi.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Marraskuinen IIK!-kauhuelokuvafestivaali 2023 järjestetään jälleen oululaisessa Star-elokuvateatterissa Tuirassa. Kuva: Inka Koutaniemi

Lue myös

Lue lisää aiheesta