Siirry suoraan sisältöön

Hyvinvointipalvelujen järjestöavustusta vuodelle 2022 voi hakea syyskuun loppuun mennessä

3.9.2021

Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut myöntää avustuksia sosiaali- ja terveysalan järjestöille, joiden toiminta on hyvinvointipalveluiden omaa toimintaa tukevaa, täydentävää tai korvaavaa. Hakuaika on meneillään.

Järjestöavustus jaetaan neljään eri osa-alueeseen: palveluavustukset, vapaa-ajan toiminta-avustukset, ehkäisevä päihdetyö ja terveyskasvatus sekä kerta-avustukset.

Avustusta myönnetään rekisteröidylle yhdistykselle ja korkeintaan haettu määrä. Samaan toimintaan voidaan myöntää avustusta vain yhdeltä kaupungin toimialalta. Avustusta voi saada Oulussa toimiva järjestö.

Järjestöavustusten hakuehdot ja -aikataulu ovat muuttuneet. Vuoden 2022 järjestöavustushaku päättyy syyskuun lopussa. Hakuohjeet, päivitetyt ehdot ja hakulomake löytyvät Oulun kaupungin verkkosivulta www.ouka.fi/jarjestoavustukset. Hakulomakkeita voi myös hakea osoitteesta Oulu10, Saaristonkatu 8 sekä muista Oulu10-palvelupisteistä.

Hakemus vuoden 2022 järjestöavustukselle tulee jättää viimeistään torstaina 30. syyskuuta, kello 15.30 mennessä. Kuva: arkisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta