Siirry suoraan sisältöön

Hyppää kyytiin – Kauno-monitoimiautossa tarjolla digitukea kuntalaisille

29.11.2022

Oulun kirjaston Kauno-monitoimiautossa on torstaina 1. joulukuuta Oulu10-asiakaspalveluiden teemapäivä, jossa keskitytään kuntalaisten digitukeen.

Tapahtumassa voi vastata digituen tarvetta kartoittavaan kyselyyn, saada yleisneuvontaa kaupungin sähköisten palveluiden käytössä ja tietoa Oulun alueella tarjolla olevista digituen palveluista.

Monitoimiauto palvelee Kaakkurin Citymarketin pihassa kello 15.30-17.30 ja Ritaharjun Ideaparkin pihassa kello 18-19.30. Molemmilla pisteellä on tarjolla myös laitteisiin liittyvää opastusta kirjaston Digitalkkarilta.

Kauno-monitoimiauto on kiertänyt syksyn aikana Oulua ja järjestänyt useita tapahtumia yhteistyössä kaupungin toimialojen ja järjestöjen kanssa.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kauno on kiertänyt syksyn aikana ympäri Oulua ja järjestänyt useita tapahtumia. Kuva: arkisto/Maria Holappa

Lue myös

Lue lisää aiheesta