Siirry suoraan sisältöön

Hurjasti tekemistä oululaisille lapsille ja nuorille ensi kesäksi – Kesäfiilis-tietopaketti jälleen valmiina käyttöön

19.4.2023

Kesäfiilis on ilmestynyt taas, jo 45. kerran. Kesäfiilikseen on koottu tiedot Oulussa järjestettävästä lasten ja nuorten kesätoiminnasta. Tekemistä kesälomalle tarjoavat Oulun kaupungin lisäksi järjestöt, urheiluseurat ja monet muut toimijat.

Kesälomalle on tarjolla paljon tekemistä laidasta laitaan. On monen eri lajin liikuntakursseja, kuten futista, salibandyä, skeittaamista, tennistä, sulkapalloa, padelia, uimakouluja ja tanssia, päivä- ja yöleirejä, ratsastusta, kuvataidetta sekä kädentaitoja. Ilmoittautumisaika vaihtelee järjestäjän mukaan.

Pääosa kursseista ja leireistä on maksullisia, mutta joukossa on myös ilmaista puuhaa. 

Kesäfiilis-tarjonta löytyy Oulun kaupungin verkkosivujen Fiilis-sivulta. Sivulle on koottu kaikki kurssit, leirit ja muut tapahtumat yhteen tiedostoon, jonka voi halutessaan tulostaa. Samalta sivulta pääsee myös hakukoneeseen, jolla voi hakea itseä kiinnostavaa toimintaa erilaisten hakukriteerien avulla.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kesäfiilis-tietopakettiin on koottu tietoja esimerkiksi uimakouluista eri uimahalleissa. Kuva: Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta