Siirry suoraan sisältöön

Huomenna Ystävänpäivänä tanssitaan virtuaaliset vanhustentanssit

13.2.2021

Huomenna Ystävänpäivänä kello 13 alkaen tanssitaan vanhustentanssit, virtuaalisesti koronan takia tietysti. Ohjelmassa on tanssin ja opetuksen lisäksi musiikkiesityksiä ja yhteislaulua, taukojumppaa sekä videotervehdyksiä.

Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari ja Lauri Salovaaran luotsaama Illan Isäntä Oy on järjestänyt ystävänpäivinä 2019 ja 2020 Oulussa kahdessa eri palvelutalossa vanhustentanssit.

“Korona on osoittanut, kuinka meistä jokainen kaipaa ystävää, tukea ja pientä iloa elämään. Hanskojen tiskiin lyöminen olisi ollut liian helppo vaihtoehto ja tällaisena virtuaalitapahtumana todennäköisesti pääsemme ilahduttamaan entistä isomman ikäihmisten joukon”, kommentoi projektitiimin Jenna Enbuska.

”Tänä vuonna korona on aiheuttanut haasteita tapahtuman järjestämiseen, mutta tapahtuma onnistutaan järjestämään virtuaalisena. Pandemia on vaikuttanut merkittävästi myös oululaisten ikäihmisten arkeen, ja ”Tervikset” haluavatkin ilahduttaa heitä striimaamalla tapahtuman ilmaiseksi jokaiseen palvelutaloon ja jokaisen ikäihmisen kotiin”, järjestäjät kommentoivat.

Tervehdyksiä ja taukojumppaa 

Tapahtuma toteutetaan Ystävänpäivänä, sunnuntaina 14. helmikuuta kello 13-14.00.  Ohjelmassa on muun muassa Oulun seudun senioritanssijat ry:n tanssin opetusta, musiikkiesityksiä ja yhteislaulua paikallisen bändin Rakettiryhmän mukana, projektin kumppaneiden videotervehdyksiä sekä taukojumppaa. 

Tapahtumassa kumppaneina toimivat Coronaria, Hoiva Mehiläinen ja Saha Prod, joka tarjoaa tapahtuman lähettämiseen studion, tekniikan ja stream-alustan.

Ystävänpäivän vanhustentanssit on ideoinut Lauri Salovaara, joka järjesti tapahtuman ensimmäisen kerran vuonna 2013.   

Ystävänpäivän vanhustentansseihin pääsee tästä linkistä.

Vanhustentanssit joudutaan tänä vuonna tanssimaan verkon välityksellä. Luvassa on silti monenlaista virkistystä Ystänvänpäivään.

Lue myös