Siirry suoraan sisältöön

Hungry for Oulu – asteen verran kansainvälisempi matkailualue -foorumi pohtii menestyksen avaimia Oulussa

7.10.2022

Oulun seudulla on herkullinen paikka nousta kansainvälisen matkailun merkittäväksi kohteeksi lähivuosina. Olemmeko valmiita siihen? Mitä se edellyttää meiltä ja mikä on yhteistyön merkitys menestykselle? Entä kuinka alueen ruokakulttuuri ja kulttuuripääkaupunkivuosi kytketään matkailutuotteisiin?

Näistä teemoista keskustellaan Oulun Matkailufoorumissa 11. lokakuuta kello 9–12, jolloin alueen matkailuyritysten edustajia, matkailun kehittäjiä ja päättäjiä kokoontuu Hotelli Lasarettiin.

Puhujina ovat muun muassa Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala sekä Björn Ylipää, joka on ruokakulttuurin, ruokatapahtumien ja tarinankerronnan erityisosaaja, jolla on yli 35 vuoden kokemus alalta.

Lisäksi paikalla puhuu Oulun kulttuurisäätiön toimitusjohtaja Piia Rantala-Korhonen, joka luotsaa Oulun Euroopan kulttuuripääkaupunkihanketta vuoteen 2026.

Ohjelmassa ovat myös puheenvuorot Kemin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Löppöseltä, Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäiseltä sekä myyntipäällikkö Johanna Salmelalta Saaga Travelin kansainvälisestä incoming-toiminnasta.

Lopuksi tilaisuudessa kertoo Oulun matkailun ajankohtaiset kuulumiset Oulun Matkaily Oyn toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari.

Ohjelmaa voi seurata myös etäyhteydellä. Paikallaolijoille tarjotaan Arctic Food Lab -tuotemerkin maistiaisia Rällä-yhtyeen säestämänä klo 8.15 alkaen, tervetuloa siis ajoissa aamukahveille.

Lisätietoja ja ohjelma tästä linkistä.

Ilmoittautuminen 9.10. mennessä tästä linkistä.

 

 

 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun Matkailufoorumissa 11. lokakuuta Hotelli Lasaretissa kokoontuu joukko alueen matkailuyritysten edustajia, matkailun kehittäjiä ja päättäjiä.

Lue myös

Lue lisää aiheesta